Yhteinen jumalanpalvelus, armon Silta

Sunnuntain jumalanpalvelus on seurakuntamme päätilaisuus, jonne olet tervetullut sellaisena kuin olet! Jumalanpalvelus kutsuu yhteen kaiken ikäisiä ja myös lapsille on sunnuntaisin ohjelmaa. Jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin kello 16.
Lapsille on pyhäkoulu joko erillistilassa tai jumalanpalveluksen yhteydessä. Järjestämme muutaman kerran vuodessa myös perhekirkkoja ja Hiljaisuuden ehtoollisia

Jumalanpalvelus on kuin armon Silta. Saamme rakentaa yhteyttämme Jumalaan ja toisiin ihmisiin. Normaali jumalanpalveluksemme koostuu muutamasta laulusta, rukouksesta, puheesta sekä jokaisen mahdollisuudesta jakaa omia rukousaiheitaan ja kokemuksiaan. Jumalanpalveluksen jälkeen on yleensä vapaata yhdessäoloa kahvittelun merkeissä.

Mahdollisuuksien ilta on tilaisuus, jossa annamme Jumalalle mahdollisuuden tehdä meissä työtään. Ilta koostuu musiikista, todistuksista, puheista ja esirukousten rukoilemisesta. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus rukouspalveluun ja kahvit. Lapsille on tilaisuuden aikana yleensä pyhäkoulu.

Ehtoollisjumalanpalveluksessa otetaan myös lapset huomioon opetuksessa ja lauluissa. Metodistikirkossa ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle, joka uskoo tai tahtoisi uskoa. Sinun ei siis tarvitse olla metodistikirkon jäsen osallistuaksesi ehtoolliselle seurakunnassamme. Metodistikirkossa ehtoollisviininä käytetään joko alkoholitonta viiniä tai rypälemehua. Turun metodistiseurakunnassa käytämme mehua. Ehtoollisleipänä käytämme yleensä luterilaisista seurakunnistakin tuttua öylättiä, joskus saatamme tarjota vaaleaa leipää. Ehtoollista vietämme vähintään joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina.