Yhteinen jumalanpalvelus, armon silta

Seurakuntamme päätilaisuus on sunnuntain jumalanpalvelus, jonne olet tervetullut sellaisena kuin olet! Jumalanpalvelus kutsuu yhteen kaiken ikäisiä ja myös lapsille on sunnuntaisin ohjelmaa. Jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin kello 17. Lastenhetki (pyhäkoulu) ja Rukoushetki ennen jumalanpalvelusta klo 16.30.

Jumalanpalvelus on kuin armon Silta. Saamme rakentaa yhteyttämme Jumalaan ja toisiin ihmisiin. Normaali jumalanpalveluksemme koostuu muutamasta laulusta, rukouksesta, puheesta sekä jokaisen mahdollisuudesta jakaa omia kokemuksiaan. Jumalanpalveluksen jälkeen on yleensä vapaata yhdessäoloa kahvittelun merkeissä.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollista. Koko perheen ehtoollisjumalanpalveluksessa otetaan myös lapset huomioon opetuksessa ja lauluissa. Toisinaan järjestämme perhekirkkoja, joissa on ehtoollinen. Metodistikirkossa ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle, joka uskoo tai tahtoisi uskoa. Sinun ei siis tarvitse olla metodistikirkon jäsen osallistuaksesi ehtoolliselle seurakunnassamme. Metodistikirkossa ehtoollisviininä käytetään joko alkoholitonta viiniä tai rypälemehua. Turun metodistiseurakunnassa käytämme mehua. Ehtoollisleipänä käytämme yleensä luterilaisista seurakunnistakin tuttua öylättiä, joskus saatamme tarjota vaaleaa leipää.