Yhteinen jumalanpalvelus

Seurakuntamme päätilaisuus on sunnuntain jumalanpalvelus. Sen tarkoitus on tuoda yhteen seurakuntamme jäsenet ja ystävät, kohdata Jumalaa ja saada eväitä elämään arjessa. Normaali jumalanpalveluksemme koostuu muutamasta laulusta, rukouksesta, opetuksesta sekä jokaisen mahdollisuudesta jakaa omia kokemuksiaan. Jumalanpalveluksen jälkeen on yleensä kirkkokahvit.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollista. Metodistikirkossa ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle, joka uskoo tai tahtoisi uskoa. Sinun ei siis tarvitse olla metodistikirkon jäsen osallistuaksesi ehtoolliselle seurakunnassamme. Uskomme, että ehtoollinen on Herran pöytä, jossa me olemme vieraita. Siksi ketään ei estetä tulemasta. Metodistikirkossa ehtoollisviininä käytetään joko alkoholitonta viiniä tai rypälemehua. Turun metodistiseurakunnassa käytämme mehua. Ehtoollisleipänä käytämme yleensä luterilaisista seurakunnistakin tuttua öylättiä, joskus saatamme tarjota vaaleaa leipää.

Jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin kello 12.

Jumalanpalveluksissamme käytämme laulukirjana yleensä vapaakristillisten yhteisöjen yhteistä Hengellistä laulukirjaa sekä sen lisäosaa Laulun aikaa. Toisinaan, esimerkiksi jouluna, laulamme myös muista laulukirjoista löytyviä hengellisiä lauluja.