Muutoksia joulunajan ohjelmaan

Joulukuun ohjelmaan on tullut muutoksia koronavirustilanteen vuoksi. Varsinais-Suomen koordinaatioryhmä antoi suosituksen, jonka mukaan yleisötilaisuuksissa tulisi olla korkeintaan 10 henkeä 23.12. saakka alkaen torstaista. Seurakuntaneuvosto on katsonut parhaaksi siirtää joulukuun sunnuntaitilaisuudet verkkoon ja perua kaikki muut loppuvuoden tilaisuudet.

Joulukuun 2020 ohjelma verkossa:

Su 6.12. Itsenäisyyspäivän hartaus YouTubessa.
YouTube-linkki ilmoitetaan seurakunnan tiedotuskanavissa. Voit myös tilata kanavan ”Turun metodistiseurakunta”.

Su 13.12. klo 17 Joululaulujen ilta Zoomissa.
Vuorovaikutteinen joululaulujen ja joulumuistojen jakamisen ilta toteutetaan Zoom -verkkopalaverisovelluksen avulla. Voit ladata sovelluksen etukäteen tietokoneelle tai muulle älylaitteelle. Ilmoittaudu, niin saat linkin kokoukseen ja lisäohjeita pyydettäessä: liisa.lehti@metodistikirkko.net

Su 20.12. Seurakunnan joulujuhla verkossa.
(Toteutustapa tarkentuu myöhemmin)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *