Uusi pastori esittäytyy

Olen Liisa Lehti ja aloittanut Turun metodistiseurakunnan pastorina 1.8.2020.

Ydinperheeseeni kuuluu aviomies Jarno sekä kaksi tytärtä, Sointu (4 v.) ja Salome (1,5 v.). Perheemme muutti kesäkuun alussa Ylöjärveltä Turun Nättinummeen oltuani 3 vuotta pastorina Tampereen metodistiseurakunnassa.

Olen teologian opintojen lisäksi opiskellut seurakunnan lapsi- ja nuorisotyötä. Pastorinvaihdos tuo yleensä seurakunnan toimintaan joitakin uudistuksia. Luonnollinen uudistus on jo elokuun alusta startannut lapsityö seurakunnassa. Olemme itsekin lapsiperhe ja lisäksi lapsi- ja nuorisotyö on osaamisalaani. Lapsille on nyt lähes joka sunnuntai ohjelmaa: opetusta Raamatusta, pientä puuhaa ja lasten hengellisiä lauluja. Toimin myös pastorin työn ohella Suomen Metodistikirkon Lapsityön toimialajohtajana. Aloitin tammikuussa 2020 Jippii -toiminnan metodistikirkossa, joten mikäli Jippii -toiminta kiinnostaa, tule mukaan tai ota yhteyttä!

Soitan hieman kitaraa ja Jarno soittaa bassoa – musiikki onkin muodostumassa meillä koko perheen jutuksi. Seurakuntaan toivomme myös lisää bändisoittajia, joten jos tykkäät soittaa ja tai laulaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Pidän tärkeänä lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa työtä, koska sain itse lapsena olla mukana pyhäkouluissa, seurakunnan partiossa ja elävässä nuorisotyössä. Nuo lapsuudessa ja nuoruudessa opitut asiat muistuivat mieleeni, kun nuorena aikuisena ajauduin kauas Jumalasta. Muistot saivat minut kääntymään uudelleen Jumalan puoleen ja sain uudistua uskossa 25-vuotiaana. Niihin aikoihin löysin myös metodistiseurakuntaan, siellä otettiin hyvin rakkaudella ja armolla vastaan. Metodistiseurakunta on ollut hyvä ja tervehenkinen paikka kasvaa uskossa ja opetuslapsena. Pian Jumala kutsuikin evankeliumin työhön ja sittemmin pastoriksi.

Pidän tärkeänä, että ihmiset voivat tulla sellaisina kuin ovat ja saavat kokea rakkautta ja hyväksyntää. Turun metodistiseurakunta on armon silta. Joten…

tule sellaisena kuin olet!

Liisa Lehti
pastori
Turun metodistiseurakunta
liisa.lehti@metodistikirkko.net
040-1396061
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.