Kirsti Niemi ”Uskoontulotodistukseni”

“Olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla” (1Pt. 3:15).  Tähän Raamatun kehotuksen toteuttamiseen sain Bill Hybelsin kirjasta “Vain muutama askel” hyvän neuvon. Kirjoittaja esittää ajatuksen, että jokaisen uskovan tulisi valmistaa korkeintaan sata sanaa käsittävä omakohtainen uskoontulotodistus, joka sitten opetellaan ulkoa. Tähän todistukseen kiteytetään vain kaikkein oleellisin. Näin uskova olisi  todistustilaisuuden tullen hyvin valmistautunut. Tässä oma tarinani.

”Uskoontulotodistukseni”

Vaikeasta lapsuudesta johtuen koin pitkään hylkäämistä, yksinäisyyttä, ahdistusta, pelkoja ja ulkopuolisuuden tunnetta. Olin ”outo lintu” omissa ja muidenkin silmissä. En luottanut ihmisiin eikä jumalasuhteessani ollut rauhaa. Kun 18-vuotiaana otin Jeesuksen tarjoaman pelastuksen lahjana vastaan, sain syvän rauhan suhteessa Jumalaan. Pyhä Henki antoi varmuuden siitä, että olen Jumalan lapsi ja matkalla taivaaseen. Se rauha on kestänyt monet vaikeat jaksot elämässäni. Tänään koen olevani suhteellisen normaali, ”tavallinen lintu”, jolla on ystäviä, joka kuuluu perheeseen, seurakuntaan ja useampaan harrastusryhmään. Kun Jumalan rakkaus on saanut vaikuttaa elämääni, on ahdistus väistynyt ja ihmissuhteenivat parantuneet niin, että voin taas luottaa ja rakastaen palvella läheisiäni.

Kirsti Niemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.