Arvona pyhyys

Uskonelämän lähtökohtana on anteeksiantamus ja armo. Uskovina meidät on kutsuttu olemaan maailman valo. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme myös elämään saamamme kutsumuksen arvon mukaisesti Jumalan antamalla voimalla. Pyhyys on myös nöyryyttä tunnustaa omat puutteet ja heikkoudet. Pidämme tärkeänä sitä, että emme tuomitse toisiamme. Raamatun kehotus pyhyyteen koskee itseämme, ei sitä, että että tarkkailemme kaiken aikaa, miten muut onnistuvat. Uskomme, että pyhä elämä on luonnollista elämää, johon liittyy myös nurjia puolia. Tämä tarkoittaa sitä, että pyhyyteen pyrkiminen ei poista mahdollisuutta virheisiin ja lankeemuksiin. Elämällä pyhää elämää rehellisesti vajavaisina ihmisinä näytämme myös esimerkkiä ympäristöllemme armollisesta ja rakastavasta Jumalasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.