Onko sinulla unelma seurakunnasta?

Onko sinulla unelma seurakunnasta? Millainen haluaisit sen olevan? Mitä haluaisit sieltä löytyvän? Syksy on seurakunnassa koulujen tapaan uuden työkauden aloittamisen aikaa. Se tarkoittaa mahdollisuutta myös uuden unelmoimiseen.

Seurakuntana toimimme yhdessä, perheenä. Metodistikirkossa meille on annettu yhdessä toimimiselle ja unelmalle päämäärä: Kirkon tehtävä on muuttaa maailmaa tekemällä opetuslapsia Jeesukselle Kristukselle.

Maailman muuttaminen kuulostaa aika isolta unelmalta. Ehkä jopa mahdottomalta. Mutta unelmien täytyykin olla haastavia. Raamatussakin sanotaan, että kukaan ei toivo sellaista, minkä on jo saanut.

Vaikka unelmamme maailman muuttamisesta kuulostaa liiankin suurelta, meidän tulee muistaa, että palvelemme kaikkivaltiasta Jumalaa. Vastuu muutoksesta ei ole yksin meidän inhimillisten kykyjemme ja voimiemme varassa. Jumala on kanssamme ja hän varustaa meitä, niin että voimme saavuttaa unelmamme.

Eikä Jumala ole jättänyt meitä yksin pärjäämään, vaan kanssamme on koko suuri Jeesuksen Kristuksen seurakunta kaikkialla maailmassa. Niinpä voimme rohkein mielin käydä työhön Nättinummessa ja koko Turussa odottaen, mitä kaikkea Jumala on meille varannut.

Seurakunta on sinua varten. Se on paikka, jonne voit tulla pysähtymään ja levähtämään. Se on myös paikka, jossa voit palvella ja osallistua omien lahjojesi, kykyjesi ja voimavarojesi mukaan. Saat olla mukana jossakin suuressa: Jumalan työssä.

Siunausta ja nähdään kirkossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.