Kesän ohjelmaa:

Su 5.6. klo 17 Ehtoollisjumalanpalvelus. Puhe ja lastenopetus: Liisa Lehti, ylistys: Saara Heimonen. Rukoilemaan voi tulla jo klo 16.30.

Ke 8.6. klo 17.30 Raamatun naisia tutkimassa -pienryhmä. Lastenhoito järjestetty! Mukaan pääsee koska vain.

Su 12.6. klo 16.30 Lastenhetki ja Rukoushetki
Su 12.6. klo 17 Israelilta. Puhe: Heikki Järvi. Musiikki: Talmidim.

Su 19.6. klo 17 Luontojumalanpalvelus. Teemme makkaranpaistoretken jonnekin luontoon ja pidämme samalla pienen tilaisuuden. Lisää tietoa nettisivuilta: silta.metodistikirkko.net.

Su 3.7. klo 17 Ehtoollisjumalanpalvelus, Esko-Aleksei Jantunen. Pyhäkoulu lapsille. Metodistikirkon ehtoolliselle ovat tervetulleita kaikki, jotka uskovat tai tahtoisivat uskoa.

Su 24.7. Kotiseurat.

Ke-Su 27.-31.7. Perheleiri/varkkileiri ja nuortenleiri Padasjoella. Lisätiedot: Liisa Lehti 040-1396061

Su 7.8. klo 17 Ehtoollisjumalanpalvelus. Puhe: Saara Heimonen. Pyhäkoulu lapsille. Metodistikirkon ehtoolliselle ovat tervetulleita kaikki, jotka uskovat tai tahtoisivat uskoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *